Loading

OM OSS

TYD er et visuelt sterkt filmproduksjonsselskap med base i Trondheim. Vår visjon er å bli en av landets beste på filmproduksjon til content marketing.

Film er historiefortelling. Jo nærmere man er historien og jo mer man brenner for det man forteller om, desto sterkere fungerer det. Derfor er vi som historiefortellere lidenskapelig opptatt av å forstå prosjektet eller produktet vi skal lage film om. Gjennom et tett samarbeid med kunden ønsker vi å finne den gode historien den enkelte kunde eller ansatt kan identifisere seg med og leve seg inn i. Tilbakelent og ekte, med en blanding av dokumentar- og portrettfilm.

Teamet er lite, kompetent og svært godt samkjørt. Dette sikrer god kvalitet i alle ledd, en effektiv produksjon og et unikt kreativt eierskap fra idé til ferdig produkt. Vi skalerer driften etter behov, og har flere faste underleverandører i Oslo og Trondheim som vi engasjerer på prosjekt. Dette gjør at vi har evnen til å omstille oss raskt og at vi bruker minimalt av budsjetter på konsulent- og prosjektledertimer og maksimalt på produksjon.

Selv om selskapet er ungt av alder, har TYD allerede utført komplekse oppdrag for betydelige aktører i markedet. Kygo Life, Eplehuset, SINTEF, Miljødirektoratet, SATS, Reinertsen og Nordfjord Kjøtt er bare noen av aktørene som har benyttet seg av TYD sine tjenester siden oppstarten.


Client Name
Client Name
Client Name
Client Name
Client Name
Client Name
Client Name
Client Name

HVA SYNES VÅRE KUNDER OM OSS?

Selv om det har vært stort spenn i det materialet og den kommunikasjonen TYD har produsert for SINTEF, har deres åpne og profesjonelle holdning alltid vært upåklagelig.

JON KJETIL BRANDT
SINTEF

Dyktige til å kartlegge kundens behov og være rådgiver i utforming av budskap, samt skape et uttrykk som man opplever reflekterer virksomheten.

KRISTIAN REINERTSEN
REINERTSEN AS

TYD viser god forståelse for våre behov og mål. De har gitt gode råd og innspill og bidratt til et meget godt resultat. TYD sin ledelse av prosjektet har bidratt til at resultatet ble bedre enn forventet.

KAROLINE SKI
SINTEF FISKERI OG HAVBRUK